Coasta de fildeș

Vizualizare anunțuri

Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Coasta de fildeș

Proprietate de vânzare în Coasta de Fildeș

Coasta de Fildeș este o țară din Africa de Vest. Abidjan, pe coasta atlantică, este principalul centru urban al țării. Se învecinează spre vest cu Liberia și Guineea, la nord cu Mali și Burkina Faso, la est cu Ghana. Yamoussoukro este capitala administrativă a Coastei de Fildeș.

Coasta de Fildeș are un sector în curs de dezvoltare în domeniul locuințelor. Majoritatea oamenilor încă își finanțează casele în mod independent, deoarece piața creditelor ipotecare nu ajunge la cea mai mare parte a populației.

Țara se confruntă cu o urbanizare rapidă, dar inegalitățile sociale au accelerat sărăcia, iar orașele au crescut în orașe, în special în Abidjan, unde trăiește aproximativ 20% din populație.

Guvernul încearcă să stimuleze diverse programe de dezvoltare economică prin construirea a aproximativ 250.000 de locuințe la prețuri accesibile între 2016 și 2020.

Nu este ușor să investiți în proprietăți de vânzare în Coasta de Fildeș deoarece nu este ușor să găsiți o anumită calitate.

Cele mai bune locuri pentru a cumpăra proprietăți de vânzare în Coasta de Fildeș sunt capitala, San Pédro și Abidjan.

Abidjan se extinde de-a lungul coastei de sud, de-a lungul coastelor de coastă ale lagunei Ebrié, fiind considerată a doua metropola cea mai mare în Africa de Vest.

Dacă sunteți interesat să investiți în acest oraș, cartierul central Plateau este un loc ideal pentru a căuta proprietăți de vânzare în Coasta de Fildeș.

San Pédro este al doilea oraș portuar din țară. În jurul său un oraș plin de viață, energic și captivant a explodat în cazul în care puteți găsi proprietăți interesante de vânzare.

Capitala Yamoussoukro rămâne cea mai bogată din punct de vedere al proprietății de vânzare în Coasta de Fildeș. De fapt, există noi clădiri guvernamentale și hoteluri.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Un teren de 700 m² care conține o casă principală (Parter cu 2 etaje) și 9 apartamente în spatele casei principale. ACD: Bine Titlul terenului: Ok
Cod. 41087

DE VÂNZARE Insulă, Coasta de fildeș, Abidjan, Abidjan, ile desire

2,982,480.00RON
DE VÂNZARE
Insulă

25000 m²
vânzarea unei insule în centrul orașului Abidjan, pe coasta de fildeș. 25 de hectare sau loturi de 5 sau 2 hectare. Insula se numește Ile dorință, h...
Cod. 37031

DE VÂNZARE Hotel, Coasta de fildeș, Abidjan, Grand Bassam, 25 Bp 1360 Abidjan

4,523,428.00RON
DE VÂNZARE
Hotel

2000 m²
hotel de vânzare. Locație: Grand Bassam Suprafețe: 2000 m2 Caracteristici: -03 sufragerie. -01 sală de recepție. -01 club de noapte 2 bucăți. -...
Cod. 31790

DE VÂNZARE Vilă, Coasta de fildeș, Abidjan, Abidjan, Riviera 3 Allabra

3,031,174.30RON
DE VÂNZARE
Vilă

780 m²
Vila-duplex 12 bucăți de 783 m2, cu piscină, o grădină față-spate a vilei. cartier de familie, nu departe de supermarket, farmacie, produse de panific...
Hartă, evoluție prețuri și statistici
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB